Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.dental-boutique.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina.

Termeni si conditii

Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile in baza carora magazinul online dental-boutique.ro functioneaza; acestea pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Prin folosirea acestui site dumneavoastra sunteti de acord sa acceptati conditiile detaliate mai jos.

Va rugam sa verificati toate conditiile inaintea efectuarii oricarei comenzi catre site-ul nostru.
1. Securitatea datelor personale. Confidentialitatea.
2. Preturi si plata produselor.
3. Livrarea produselor.
4. Returnarea produselor.
5. Oferte si gratuitati
6. Litigii si dispozitii finale.
7. Copyright.

1. Securitatea datelor personale. Confidentialitatea.

Datele dumneavoastra personale sunt foarte importante pentru dental-boutique.ro si sunt confidentiale.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa catre dental-boutique.ro.

Este foarte important ca datele dumneavoastra personale sa fie corecte, acestea fiind necesare la buna desfasurare a intregii comenzi. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza aceste date duce la imposibilitatea finalizarii oricarei comenzi.

Dental-Boutique.ro se obliga sa nu distribuie informatii, sa vanda sau inchirieze catre diversi terti (persoane fizice sau juridice) datele dumneavoastra personale obtinute prin intermediul site-ului nostru. Aceste date vor fi folosite de catre dental-boutique.ro pentru a va trimite confirmarea unei comenzi sau diferite promotii, numai cu acordul dumneavoastra.

Insa, Dental-Boutique.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit pe site-ul dental-boutique.ro si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de Dental-Boutique.ro nu contin virusi.

Va rugam sa ne anuntati cat mai curand posibil daca unele din datele furnizate catre Dental-Boutique.ro sunt incorecte.

Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor special sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare. Dental-Boutique.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

2. Preturi si plata produselor.

Toate preturile prezente pe site includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile aferente transportului. Acestea sunt suportate de catre client sau de Dental-Boutique.ro in functie de valoarea comezilor postate pe site – conform celor descrise in sectiunea “Livrare”.

Costul difera in functie de firma de transport aleasa de dumneavoastra si de greutatea, volumul sau rambursul produselor comandate.

Pretul de achizitie al produselor tiparit pe factura este identic cu cel de pe site-ul nostru si contine TVA.

Orice comanda realizata pe site-ul Dental-Boutique.ro are valoare contractuala. Sunt aceptate numai comenzile efectuate de persoane peste 18 de ani!

Produsele comercializate prin intermediul Dental-Boutique.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si unde necesita si de certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.Fotografiile produselor au caracter informativ.

Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.
Certificatele de garantie sunt emise de firmele producatoare/importatoare, caz in care clientii trebuie sa apeleze la reteaua de service autorizata a acestuia (retea care este gasita in acest certificat, sau va este comunicata).

3. Livrarea produselor.

Livrarea produselor se poate realiza doar pe teritoriul Romaniei, si se poate face oriunde in tara. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client cu exceptia promotiilor si discount-urilor oferite de Dental-Boutique.ro.

Livrarea se va realiza in intervalul 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii, daca produsele se afla in stoc, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. La efectuarea unei comenzi ferme veti fi contactat telefonic de consultantul de vanzari pentru verificarea si confirmarea datelor comenzii. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, consultantii nostri de vanzari va vor comunica telefonic durata de expediere a produselor comandate de dumneavoastra.

In cazul in care confirmarea comenzii esueaza, din diverse motive: clientul nu raspunde la telefon, datele de contact sunt incorecte sau incomplete, comanda nu va fi expediata si va fi anulata. Vom astepta confirmarea comenzii timp de 48 de ore, prin orice forma de contact, telefonic, email, SMS.
Pentru mai multe detalii referitoare la modalitatile de livrare a produselor va rugam sa accesati pagina “Livrare”.

4. Returnarea produselor.

Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna si veti primi banii inapoi!
Conform legislatiei romane, puteti sa returnati produsele comandate de pe site-ul dental-boutique.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor. Legea in domeniu prevede: “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
Astfel, Dental-Boutique.ro accepta returnarea oricarui produs, cu conditia ca produsul returnat sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare si sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele atasate, produsele sigilate trebuie sa fie nedesfacute si sa fie insotite de toate documentele distribuite impreuna cu produsele. In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau nu mai are ambalaj, nu mai poate fi returnat. Daca doriti sa returnati un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare scrisa.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile in contul bancar specificat de catre client.
Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna.

5. Oferte si gratuitati.

Toate ofertele si gratuitatile oferite de Dental-Boutique.ro sunt postate pe prima pagina in sectiunea Oferta, Oferta saptamanii sau homepage. Atunci cand sunt mai multe oferte sau gratuitati, ele nu se cumuleaza. Clientul are posibilitatea de a alege oferta care i se potriveste.

6. Litigii si dispozitii finale.

Prin folosirea site-ului clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile enumerate de mai sus sunt in conformitate cu legile romane in vigoare.
Orice alta problema legata de produsele si serviciile oferite de dental-boutique.ro, care nu este prezenta in articolele din acest document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta din localitatea unde dental-boutique.ro isi are sediul.

7. Copyright.

Continutul acestui site nu poate fi reprodus sau copiat, integral sau partial, fara acordul scris al Dental-Boutique.ro.

Incalcarea prevederilor copyright-ului este reglementata de Legea nr.8/1996